Pàgina d'inici > Jocs > Configurar emulador de la PS2 Part 1/5

Configurar emulador de la PS2 Part 1/5


En aquesta guia tractaré d’explicar “senzillament” com configurar el PCSX2 apropiadament i també donar alguns consells per córrer jocs.

ADVERTÈNCIA!!!

ES NECESSITA UN ORDINADOR AMB UNA POTÈNCIA DECENT MÍNIMA:

-UN PROCESSADOR INTEL PENTIUM 3,2 GHZ
-UNA TARGETA DE VÍDEO DE 256 MB
-1 GB DE MEMÒRIA RAM
-UN LECTOR DE DVD MOLT RÀPID (QUE IGUALI AL DE LA PS2 (EN CAS DE QUE SIGUI NECESSARI))

Aquí esta la guía en 5 passos ja que es molt llarg el tutorial:

1) Descarrega el nou emulador de la PS2 PCSX2 v0.9.6 “AQUI
2) Obre l’arxiu i extreu el contingut en una carpeta.
3) Executa pcsx2.exe que està a la carpeta on vas extreure els arxius.

Els 5 passos següents són:

1.1 Configuració de connectors de gràfics

2.1 Configuració de connectors de so
2.2 Configuració de connectors de comandament
2.3 Configuració de connectors CDVD

3.1 Configuració de la BIOS
3.2 Configuración de CPU Configuració de CPU
3.3 Configuració d’ajust de jocs “Game fixes”

4.1 Configuració de hacks de velocitat “Speed Hacks”
4.2 Configuració avançada “Advanced”

5.1 Configuració d’ajustaments diversos “Misc”
5.2 Resultats finals i consells

Configurant PCSX2

Aneu a Configuració. Veuràs una pantalla com aquesta

Primer pots fer servir les opcions “Canviar carpeta Plugins” i “Canviar carpeta BIOS” per canviar el directori des del qual PCSX2 carrega els seus plugins i BIOS respectivament si no utilitzes les carpetes predeterminades.
Els botons Configurar, Provar i “Quant a” que pots veure sota cada secció de connectors són per Configuració del plugin seleccionat, provant si un plugin seleccionat treballa (alguna cosa obsolet ja que si apareix a la llista funciona) i per esbrinar alguna informació sobre el plugin seleccionat.

Ara anem a la configuració de connectors:

Gràfics:

GSdx v0.1.14, és un plugin amb suport per a DirectX 9 i DirectX 10 que recentment va ser millorat molt en tant a velocitat com en qualitat d’imatge. Requereix d’una targeta de vídeo que suporti Pixel Shaders 2 i un processador que suporti les extensions SSE2 per a funcionar. A més també necessita Vista / Windows 7 amb una targeta de vídeo compatible amb DirectX 10 per utilitzar el mode DirectX10.

Seleccioneu GSdx v0.1.14 , ja que és el que més m’agrada i funciona molt bé (hi han 3 versions, aneu provant quina us va millor) i premeu el botó Configura.

* Resolution: En aquest menú podreu seleccionar “Window” si vols córrer GSdx en una finestra, o tria la resolució / tassa de refresc que vols per a una presentació de pantalla completa.

* Renderer: Seleccionant “Direct3D9 (Maquinari)”, GSdx fa servir les capacitats Direct3D de la seva targeta de vídeo, augmentant significativament la velocitat d’emulació. En canvi, si selecciones “Direct3D10 (Maquinari)” utilitzarà la manera Direct3D10 que és generalment el més ràpid manera i de vegades també més compatible. Molt recomanat si el vostre sistema ho suporta. No utilitzis cap altre mètode, com el “software” o “null”.

* Shader: Aquí podràs escollir entre 2 opcions:

Pixel Shader 2.0: Utilitzarà Pixel Shaders v2.0, millorant els gràfics.

Pixel Shader 3.0: Utilitzarà Pixel Shaders v3.0, millorant els gràfics. Ràpid i compatible.

* Interlacing: No li farem cas, excepte que l’emulació no es vegi bé o es distorsioni l’imatge.

* Aspect Ratio (F6): Serveix per canviar el mode de visualització (4:3) (16:9).

* D3D internal res: Aquí pots especificar la resolució exacta amb la que vols córrer el teu joc! Significa que, si el teu ordinador personal és prou poderós (principalment la teva targeta de vídeo), pots jugar teus jocs ps2 fent els gràfics més nítids i detallats. Nota: Tingues en compte que entre més alta la resolució, més recursos el plugin haurà d’utilitzar, fent que l’emulació vagi molt més a poc a poc.

* Native: Si activeu aquesta opció, el plugin posarà al joc la resolució nativa del ps2.

* SW rend. SW rend. threads: Esta opción sólo esta disponible habiendo seleccionado un renderer de software. threads: Aquesta opció només està disponible havent seleccionat un renderer de programari. Aquí puedes especificar cuántos threads GSdx va a usar mientras renderiza en software, para tomar ventaja de todos los cores (núcleos) que tu procesador pueda tener, por ejemplo ponlo a 3 para procesadores quad-core. Aquí pots especificar quants threads GSdx voleu utilitzar mentre renderitza en programari, per prendre avantatge de tots els cores (nuclis) que el teu processador pugui tenir, per exemple posa-ho a 3 per a processadors de quatre nuclis. Aumenta la velocidad significativamente en sistemas multi-core para renderizado en software con mas de 2 núcleos. Augmenta la velocitat significativament en sistemes multi-core per renderitzat en programari amb més de 2 nuclis.

* NLOOP hack: Aquesta opció arregla alguns problemes amb Final Fantasy X. És un hack molt específic i ha de ser utilitzat només per Final Fantasy X o X-2.

* Enable tv-out: Activa / desactiva aquesta opció per habilitar / deshabilitar la sortida de TV.

* Texture Filtering: Quan està activat, tot en pantalla tant 2D com 3D serà filtrat suavitzant la imatge de sortida i millorant les gràfiques en general. Tingues en compte que aquesta opció pot causar problemes gràfics i augmentar la càrrega a la teva targeta de vídeo.

* Movie Capture: Pressionant la tecla F12 en córrer PCSX2 amb GSdx  per grabar vídeo (i ara em dono compte XD, ja veureu el resultat final)! Prem F12 de nou en qualsevol moment per aturar la captura. El vídeo produït serà precipitat automàticament fins a 100% (velocitat normal) per a una vista agradable.

* Clic OK per desar els canvis o “cancel” per tornar a la finestra principal de configuració.

Fins aquí avui! Próximament més notícies sobre aquest espectacular emulador.

Anuncis
Categories:Jocs Etiquetes: ,
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: